Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Keşif Oyunu The Eternal Cylinder, PS5, Xbox Series ve Steam'e Geliyor

 
 
Yayıncı Good Shepherd Entertainment ve geliştirici ACE Team, açık dünya macera oyunu The Eternal Cylinder'ı PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 13 Ekim'de oyunun "Yıl dönümü Güncellemesi" ile beraber yayınlayacak. Ayrıca 3 Ekim'de Steam'de ücretsiz bir demosu da denemek isteyenlere sunulacak.
 
Eternal Cylinder ilk olarak 30 Eylül 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyuna PlayStation 4 ve Xbox One'da sahip olanlar PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerine ücretsiz bir yükseltme alacak.
 
Egzotik yaşam formları ve gerçek üstü ortamlarla dolu unutulmaz ve yabancı bir dünyayı keşfet ve Trebum adı verilen tuhaf yaratıklardan oluşan bir sürüyü yönet. Yeni bölgelere erişmek, bulmacaları çözmek ve tehlikeli bir dünyada hayatta kalmak için onlarca mutasyonu keşfet ve evrimleştir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Eternal Cylinder hayatta kalma tek oyunculu oyun
Deathverse: Let It Die'ın PC Sürümü Onaylandı Aniplex, Mobil Cihazlar için Yeni Bir Rol Yapma Oyunu Geliştirildiğini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Eternal Cylinder
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız