Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding 2: On the Beach 2025 Yılında Geliyor

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Kojima Productions ekibinin üstlendiği devam oyunu Death Stranding 2'nin tam adı resmi olarak belli oldu. Geçtiğimiz süreçte yayınladığımız haberle beraber oyunun tam adı sızdırılmıştı ve şu anda doğru bir şekilde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz.
 
Death Stranding 2 yeni içerikleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Death Stranding 2: On the Beach olarak adlandırılan devam oyunu için gece saatlerinde gerçekleştirilen State of Play etkinliği kapsamında yeni bir video yayınlandı. Yaklaşık 10 dakikalık video içerisinde sinematik sahnelerin genel olarak yer aldığını aktarabiliriz. Ayrıca oyunun 2025 yılında PlayStation 5 için piyasaya sürüleceğini de doğrulayabiliriz.
 
Death Stranding 2: On the Beach oyununda oyuncular yeni bir göreve doğru adım atabiliyor ve önceki oyunun mekaniklerinin elbette burada daha gelişmiş olduğunu deneyimleyebiliyor. Dünya dışı düşmanların ve engellerin yer aldığı yapımda oyun geliştiricisi Hideo Kojima'nın imzası bulunuyor. Oyun içerisinde ayrıca Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker gibi yıldız isimler bulunuyor.
 
Yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
İzci Alayları, Mobile Legends: Bang Bang x Attack on Titan İşbirliği için Toplanın! Until Dawn PC ve PS5'e Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

1.2.2024 20:14:58

0
Fatih Akın ? Oyuncağı canlandıran kişi Fatih Akın'mış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız