Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding Artık Intel XeSS, AMD FSR 2.0 ve NVIDIA DLSS 2'yi Destekliyor

 
 
Kojima Productions, Death Stranding için hem Intel XeSS hem de AMD FSR 2.0 için destek ekleyen yepyeni bir güncelleme yayınladı. Death Stranding şu anda PC'de mevcut olan tüm teknolojileri destekleyen ilk PC oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Shadow of the Tomb Raider oyunu için Intel XeSS desteği eklenmişti ancak bu teknoloji kullanıldığı zaman fps yerlerde geziniyordu. Garip bir nedenden dolayı Shadow of the Tomb Raider'daki Intel XeSS'de hangi modu seçersek seçelim NVIDIA GeForce RTX 3080Ti ekran kartında 4 fps ile çalışıyor. Umalım ki Death Stranding, Shadow of the Tomb Raider'ın şu anda sahip olduğu Intel XeSS performans sorunlarına sahip olmasın.
 
Oyunun en son DIRECTOR'S CUT sürümü yayınlandı ve bu sürüm Steam'de 399,00 TL'den satışta.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
Yerli Korku Gerilim Projesi The Purge için Game & Level Test Başvuruları Açıldı Overwatch 2 Telefon Doğrulamasını Gerektirecek

Terminator T-800

28.9.2022 18:00:26

+3
Shadow of The Tomb Raider' a gelen XeSS güncellemesini dün denedim ve herhangi bir fps sorunu yoktu. 3080 Ti ile 4K En yüksek ayarlarda oyun içi benchmark aracı ile değerleri kıyasladım ve XeSS şu an için DLSS 2.4 e göre performans açısından geride ama görüntü kalitesi oldukça yakın. Haber içeriğinde 3080 Ti ile 4 fpslerde çalıştığından bahsetmişssiniz ama kendi testlerimde böyle bir sorun yoktu. Sonuçlar aşağıda ;
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız