Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 satmaya devam ediyor: Satışlar iki milyona ulaştı

 
 
Deep Silver tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulan zombi temalı açık dünya hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu Dead Island 2'nin iki milyondan fazla sattığı açıklandı. Satış sayısı ekibin bağlı bulunduğu Embracer Group tarafından duyuruldu.
 
Devam oyunu, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun piyasaya sürüldüğü ilk üç gün içerisinde bir milyon adet sattı. 
 
Dead Island 2 satmaya devam ediyor 
 
 
 
Yakın zamanda oyunculara sunulan devam oyunu oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Şirket tarafından yayınlanan ara rapora göre Dead Island 2, Deep Silver ve ana şirket PLAION'un hem birim hem de gelir açısından bugüne kadarki en iyi projesi oldu. 
 
Diğer taraftan bu başarı üzeirne Embracer Group'un kurucu ortağı ve CEO'su Lars Wingefors birtakım açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Oyunun şu anda iki milyondan fazla satış sayısına ulaştığını bildirmekten mutluluk duyuyorum. Deep Silver Dambuster Studios tarafından oyunculara sunulan bu eksiksiz deneyim gurur verici." 
 
Oyun şu anda Epic Games üzerinde 429 TL, Xbox ve Playstation mağazasında 699,00 TL'den satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Sony, The Last of Us'ın PC sürümünün 368 bin adet sattığını açıkladı Sony, gelecekte PC sürümlerinden 2 kat daha fazla gelir kazanacağını tahmin ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız