Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cuphead, Steam Üzerinde 500 Bin Adet Sattı

 
     Son dönemin en dikkat çekici yapımlarından biri de hiç şüphesiz Cuphead.
 
     Gerek görselliği ve atmosferi gerekse de zorluğuyla oldukça etkileyici bir deneyim sunan Cuphead için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre oyun Steam üzerinde şu ana kadar 500 bin adet sattı. Çıkışının üzerinden yaklaşık 2 hafta geçen oyun istikrarlı bir şekilde satışlarına devam ediyor. Daha şimdiden pek çok rekor ve speedrun denemelerine sahne olan oyun özellikle eski çizgi filmleri anımsatan yapısıyla daha çıkmadan pek çok oyuncunun gönlünde taht kurmuştu. Gelen yorumlar ve satış rakamları da bunun boşuna olmadığının bir göstergesi niteliğinde.
 
     Cuphead'in gerek teması gerek kontrolleri gerek müzikleri gerek zorlu oyun yapısı gerekse de sanat tasarımlarıyla birden fazla kategoride yılın oyunu listelerinde yer alması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak indiannoob Platform Oyunu Cuphead PC Xbox One
Nintendo Switch İçin Bir Battle Royale Oyunu Duyuruldu Michel Ancel Rayman 4'ü Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

13.10.2017 11:01:49

0
Günümüz oyunlarından çok çok farklı bir türle çıktı/çıkmadı diyemeyiz aslında oyun Rogue-Like bunun en iyi örnekleri ise Nuclear Throne, Enter the Gungeon, Binding of Isaac. Ama çizim teması oldukça oyuna sevimlilik kattığı için insanlar da sevdi belkide pikselli Rogue-Like oyunlardan sıkıldıkları için ama yine de oyun güzel gözüküyor. Alıp denemek şart. 31 lira Steam kurunun fiyatı ve çok da uygun. https://steamdb.info/app/268910/ Ruslardan sonra en ucuz biz alıyoruz.

2K

12.10.2017 23:27:22

+2
Ülkemiz de uygun fiyata çıktıysa, ülkeye göre fiyatlarda düzenleme yapmışlar diye tahmin ediyorum. Üstüne oyun iyi olunca öyle yok grind yapma level kasma gibi bir durum olmadan da reflekslerinize dayanan bir zorluğu var. Geliştirici ekip gerçekten çok emek harcamış, çizimler için, karşılığını aldıklarına sevindim. Umarım başka yaratıcı projelerde görürüz.

İdrak İstimlak

12.10.2017 18:17:10

+3
GOG sürümünde herhangi bir DRM olmamasına rağmen, insanların bu oyunu Steam'den alması ve 500K satış rakamını sadece bu platformda yakalaması başarıdır.

CheKD

12.10.2017 17:33:55

+4
Fazlasıyla emek verilmiş bir oyun ve oynaması çok keyifli,az bile satmış umarım satışları giderek artmaya devam eder.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cuphead
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız