Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu!

 
 
     PGL tarafından Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen PGL Wallachia Sezon 1, Dota 2 turnuvasının şampiyonu Team Spirit oldu.
 
     Büyük final Xtreme Gaming ile Team Spirit arasında 5 maçlık seri formatında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda Team Spirit, Xtreme Gaming'i 3-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Şampiyon Team Spirit ödül havuzundan 300.000 Dolar pay aldı.
 
     Grup aşamasını 3. sırada tamamlayan Team Spirit, Playoff etabında Aurora takımına karşı 2-1 aldığı galibiyetin ardından Xtreme Gaming ile üst tur yarı finalinde karşılaştı. Karşılaşmada 2-0 mağlup olan Team Spirit, alt tura düştü. Alt turda önce BOOM Esports ardından G2 x iG ve Team Falcons'u mağlup etmesinin ardından adını büyük finale yazdırmayı başardı. Rövanş niteliğinde olan Xtreme Gaming ile olan büyük final karşılaşmasının sonucunda ise 3-2 galip gelerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız