Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cuphead için Fiziksel Sürümler 6 Aralık'ta Piyasaya Sürülecek

 
 
Yayıncı iam8bit ve geliştirici Studio MHDR, dağıtımcı Skybound Games ile ortaklaşa yaptığı duyuruya göre indirilebilir içerik "The Delicious Last Course" da dahil olmak üzere Cuphead'in fiziksel sürümünü 6 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya süreceğini açıkladı.
 
Standart fiziksel sürüm 6 Aralık'ta satış sitelerinde hayranlara sunulacak ve altı koleksiyonluk Cuphead Funnies kartı, bir Cuphed Club üyelik kartı ve Studio MDHR'nin özel iç mekan sanatını içerecek. 
 
iam8bit'e özel Collector's Edition sürümünde ise Standart fiziksel sürümde bulunan içeriklere ek olarak bir Cuphead kuklasını, mekanik müzik kutusunu ve daha fazlasını içerecek.
 
Cuphead ve indirilebilir içerik “The Delicious Last Course” şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden dijital olarak mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Platform Oyunu Cuphead PC Xbox One
Need for Speed Unbound için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Meta, Armature Studio, Camouflaj ve Twisted Pixel'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cuphead
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız