Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings 3 Royal Court Genişlemesi için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Paradox Interactive, Crusader Kings 3 için büyük genişleme paketi Royal Court'u Mayıs ayında duyurdu. Ekip, 8 Şubat'ta yayınlanacak olan yeni genişleme paketi hakkında yeni bir video daha yayınladı. Video, Royal Court DLC'sinde yer alacak ücretsiz bir güncellemeyi sergiliyor.
 
Crusader Kings 3 Royal Court DLC'sinde şu içerikler yer alacak:
 
Taht Odası: Kraliyet sarayınızın bir temsili olan taht odası, hanedanınızın tüm ihtişamını ve prestijini yansıtacak.

Mahkeme: Çözüm bulmanı isteyenler için katı ya da cömert yargılar dağıt. İnsanları huzuruna çağır, dikkatini çekmek için saray mensuplarının kurduğu entrikaları ve birbirleriyle mücadelelerini izle.

Grandeur: Daha kaliteli bir mutfak ve yemeklerle yaşam kalitenizi artırın.

Melez Kültürler: Yeni Hibritleşme özelliği sayesinde gerçekten dinamik bir eritme potası oluştur, insanlarını öne çıkaran özellikleri bir araya getirerek özel bir kültürel füzyon yarat. Yeni zapt ettiği topluluklarla birleşen büyük bir Bedevi fatih ol ya da yerel Sri Lanka kültürünü benimseyen maceracı bir İskandinav hükümdarı takip et.

Farklılaşma: Yeni Farklılık özelliği sayesinde krallığının kültürünün evrimini, zaman geçtikçe tek bir kültürün daha ufak alt kültürlere dönüşmesini izle. İstediğin gibi şekillendirerek ya da değişikliğin tohumlarını ekerek tek bir kültürün çok sayıda farklı topluma dönüşmesini izle.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Crusader Kings III Crusader Kings 3 Paradox Interactive Paradox Developement Studios grand strategy
Phil Spencer: Activision Blizzard Satın Alımı Şimdiye Kadar Yaptığım Her Şeyin Çok Ötesinde Yu-Gi-Oh! Master Duel, 10 Milyon indirmeyi Aştı

lawministration

8.2.2022 01:02:27

0
👍👏👍
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız