Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Bu Yılki Call of Duty Oyununun Hikaye Modu İçereceğini Doğruladı

 
Call of Duty: Black Ops 4 ile seride ilk defa hikaye modunu eş geçen Activision yeni oyunda hikaye modunun olacağını doğruladı.

Activision başkanı Rob Kostich şirketin dördüncü çeyrek ve 2018 mali yılı finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, Infinity Ward'un bu senin sonlarında çıkaracağı Call of Duty oyununun "tamamen yeni bir hikaye moduna" sahip olacağını açıkladı.
 
Activision Blizzard CFO Dennis Durkin ise yeni oyunun serinin hem mevcut hem de yeni hayranlarına hitap edeceğini ve seri için ileriye dönük büyük bir adımı temsil edeceğini belirtti.
 
Rob Kostich ayrıca yeni oyunun büyük ve geniş bir multiplayer dünyası ve eğlenceli co-op oynanışı ile geleceğini de ekledi.

Activision yeni Call of Duty oyunu hakkında daha fazla bir bilgi paylaşmadı. Call of Duty oyunları genelde Mart ayı gibi duyurulup ilk ipuçları verilir ve Mayıs ayı gibi de tanıtımı yapılır.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 10 Milyonu Aştı Riot'a Sor: Konum dereceleri ne durumda?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Turk.Navy

17.2.2019 21:56:01

+1
İnşallah Mw4 gelir hikaye modu on numara oluyor call of duty serisinin

BSC Misafiri

13.2.2019 18:08:08

+1
Modern Warfare 4 çıkmaz umarım. Yeni diyorlar belli olmaz. Yine modern zamanlarda geçen alternatif bir dünya ile gelsinler mw değil now warfare olsun mesela :)

BSC Misafiri

13.2.2019 18:07:58

0
Cod mu yeter artik ya bi 10 sene bu ismi duymasam aramam. Millette doymadi suna ya hala neyine para veriyorlar bunun tabi adamlarda sakiz parasina oyun alinabiliyor bizim gibi 300 liradan baslasa oyun fiyatlari bi kisi bile almazda neyse.

speddy12

13.2.2019 16:13:04

+1
Coop hikaye :) çöp direk

HayvanGenli

13.2.2019 14:37:37

0
Bir de oyuna RPG elementleri ekleyip açık dünya yapıyolarmış. Hahaha hiç şaşırmam fakat çok gülerim :)

Deswaaa

13.2.2019 13:30:09

+3
quote:

Orjinalden alıntı: -Dark Poison- Bob kotich denilen adam activisiindan gitmedikce cod dan bi halt olmaz.Bungie bunlarin vizyonsuzliguna uyanip ayrildi activisiondan kurtuldu.Mw4 gelecek diyorlar insallah gelmez.3 leme cok guzel bitti onunda icine edecekler.
Cod mw 1,2,3 ve black ops 1 bunlar efsane olarak benim için bitti diğer çıkanların hepsi çöplük istediğini de en son mw3 para verip aldım zaten anla işte

-Dark Poison-

13.2.2019 12:03:18

0
Bob kotich denilen adam activisiindan gitmedikce cod dan bi halt olmaz.Bungie bunlarin vizyonsuzliguna uyanip ayrildi activisiondan kurtuldu.Mw4 gelecek diyorlar insallah gelmez.3 leme cok guzel bitti onunda icine edecekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız