Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos: Origins Resmi Olarak Duyuruldu: Türkçe Dil Destekli

 
 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Claymore Game Studios, gerçek zamanlı strateji savaş oyunu Commandos: Origins'i duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapacak. Oyunun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass'te de mevcut olacak.
 
Gerçek zamanlı taktiksel bir deneyim geliyor
 
 
 
İkinci Dünya Savaşı'nı temel alan Commandos: Origins'te zorlu bir taktiksel deneyim bizleri bekliyor. Commandos serisinin uzun zamandır beklenen devam oyunu bizleri gerçek zamanlı taktik türünün başlangıcına geri götürüyor. Yeşil Bereli Jack O'Hara ve beş arkadaşı, başkalarının kabul etmeye cesaret edemeyeceği görevleri tamamlamaya geliyor. 
 
Oyunda Kuzey Kutbu'nun buzlu düzlüklerinden Afrika'nın uçsuz bucaksız çöllerine, Avrupa'nın batı kıyılarından Doğu cephesine kadar çok farklı bölgeler yer alıyor. Burada komandolarını yüksek riske sahip görevlerde başarıya ulaştırmak için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. Özgür dünyayı tehdit eden ve giderek büyüyen Nazi işgaline karşı mücadelelerinde komandolara rehberlik ediyorsun. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Commandos 2 HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı taktiksel
PUBG: Battlegrounds'un İlk Haritası Erangel Güncellendi: KFC Restoranları Şimdi Oyunda Gothic II Switch Konsolu için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

17.3.2024 03:16:10

0
Yeni video yayınlandı [link]https://www.youtube.com/watch?v=JDs6TIe48Rs[/link]

mahsur kalan adam

7.10.2023 07:19:53

0
Mimimi kapandı hocam Shadow tactics Desperados 3 keyifle oynadım ama commandoslara giremedim bir türlü bununla birlikte seriye giriş yaparım umarım

Dhalsim

6.10.2023 23:49:42

0
Herkes gibi nostaljik bir duyguyla oyuna sarılmak isterim..İsterdim fakat Kalypso vasat ve ya vasatın az üstü oyunlar yayınladığı için..Kimsenin hevesini kırmak istemem keşke Mükemmel bir Commandos oyunu çıksa. Az ömür tüketmedik Commandos ile.

KristalTürk

6.10.2023 16:29:01

0
Kalipsonun seriyi desteklemesi güzel Türkçeyi eklemeleri de ayrı güzel. Mimimi thqya bağlı bir stüdyo değil mi? Son despasido da çok iyiydi

BSC Misafiri

6.10.2023 14:06:27

0
keşke mimimi'ye yaptırsalardı. şahsen desperados 3 çıtasını geçebileceklerini sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commandos 2 HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız