Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Commandos 3 HD Remaster Duyuruldu

 
 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Raylight Games, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Commandos 3 HD Remaster'ı duyurdu. Düzenlenmiş sürüm Eylül ayında dijital olarak ve Ekim ayında fiziksel olarak piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Commandos 3 HD Remaster, ilk olarak 14 Ekim 2003'te PC için piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji oyunu Commandos 3: Destination Berlin'in yüksek çözünürlüklü bir sürümü.
 
Commandos 3 - HD Remaster, seni Avrupa'nın amansız ve merhametsiz savaş meydanlarına gönderiyor. Stalingrad'ın ölümcül mevzilerinde savaşarak ilerle, Berlin'deki Nazi Almanyası'nın aşırıcı merkezinde Alman düşmanları yen ve Çıkarma Günü, Normandiya'da hayatta kalmak için taktiksel becerini kullan.
 
Beğeni toplayan gerçek zamanlı stratejisi serisinin bu yenilenmiş üçüncü bölümünde, II. Dünya Savaşı sırasında düşman hatlarının derinliklerinde meşhur bir özel kuvvetler birimine liderlik et. Gelişmiş kontroller ve kullanıcı arayüzü ile Müttefik Kuvvetlerinin yüksek çözünürlükte zafere ulaşmasına yardımcı ol. 
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
Xbox Game Pass fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Commandos 2 HD Remaster Kalypso Media Torus Games gerçek zamanlı taktiksel
Little League World Series Baseball 2022 Duyuruldu The House of the Dead: Remake'in Fiziksel Sürümleri PS4 ve Xbox için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tayguncifci

17.6.2022 09:19:39

0
Waaay beee. Ulen yıllar. Ne güzel günlerdi seni oynadığımız günler

BSC Misafiri

16.6.2022 14:22:59

0
NCK: Yani şu oyunun ayarlarına girip diğer 1 ve 2 gibi resolution 1080x1920 yapmaya çalıştım, olmadı, kısa yolundan bir takım ayarlar yapmaya çalışmıştım, olmamıştı, umarım HD Remaster'ı güzel olur. Bir de COMMANDOS FPS birinci şahıs bakış açılı, Wolfenstein kalitesinde bir oyun çıkartırlar. Commandos: Strike Force yıllar önce oynadığım korsan oyunlardandı, fena değildi ama tam anlamıyla Commandos değildi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Commandos 2 HD Remaster
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız