Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gothic II Switch Konsolu için Duyuruldu

 
 
THQ Nordic Gotik II Complete Classic'i  Switch için duyurdu. Oyun 29 Kasım'da 29,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. Fiziksel sürüm yalnızca THQ Nordic Store ve gameware.at aracılığıyla satılacak.
 
Switch konsoluna meşhur oyun geliyor
 
 
 
İsimsiz Kahraman'ın hikayesine devam edeceğiniz ödüllü devam oyunu Gothic II Complete Classic ile yeni bir maceraya atılıyorsunuz. Şimdi bu maceralar ilk kez Nintendo Switch'e gelmeye hazırlanıyor. Gothic II Complete Classic, Gothic II'nin heyecanını ve "Night of the Raven" eklentisini ilk kez bir konsolda parmaklarınızın ucuna getiriyor. 
 
Oyunda açık dünyanın adını çıkarabiliyor, Switch için özel olarak tasarlanmış kontroller ve kullanıcı arayüzü bulunuyor. Bunun yanı sıra farklı zorluklarda 100'ün üzerinde heyecan verici görev yer alıyor. 500'den fazla karakterle (her biri kendi günlük rutinine sahip) ayrıntılı ve canlı bir oyun ortamı bizlere sunuluyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc Gothic 1 Remake
Commandos: Origins Resmi Olarak Duyuruldu: Türkçe Dil Destekli Deep Rock Galactic: Rogue Core Duyuruldu: PC için Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gothic 1 Remake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız