Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization 5: BNW Sahiplerine Steam'den Hediye


    Sid Meier'in beğenilen strateji serisi Civilization 5, geçtiğimiz günlerde yeni ek paketine kavuştu. Bu günlerde bir de yaz indirimi kampanyası düzenleyen Steam'de ufak bir karışıklık meydana geldi. Ancak Valve cephesinden karışıklıkla ilgili özür gecikmedi.
 
    Belirtilenlere göre Steam'de geçtiğimiz gün Civilization 5: Brave New World, yanlışlıkla indirime sunuldu. Normal satış fiyatından 5 dolar daha düşük bir fiyata sunulan ek paket için Valve yetkilileri fiyat düzenlemesi yapsalar da, oyunu normal fiyattan satın alanlara da bir özür hediyesi verildi. Bu hediyeyle birlikte serinin bir önceki oyunu Civilization IV, Brave New World'ü normal fiyattan satın alan bütün oyunculara ücretsiz olarak sunuldu.
 
Eğer siz de ek paketi normal fiyattan satın aldıysanız Steam envanterinizi kontrol etmenizde fayda var. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji
Batman: AO'in Koleksiyoncu Sürümü Gözüktü "PlayStation 4, Sadece Kağıt Üzerinde Güçlü"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Holy-Ghost

14.7.2013 09:47:32

0
5 dolar o 5 dolar da istiyebilirdi ya da diğer üyelere 5 dolar da verebilirdi hesabına adam oyun veriyor öyle laylaylom oyunda değil, sonra origin çıkıp steami geçmek istyorum diyor. ea nın adı cimri valvenin ki bonkör origin mi steami geçcek, tekelci bir insan değilim fakat steam rakibi olmadanda rakibi varmış gibi fiyat düşürme, kullanıcılara yönelik davranışlarıyla tekel olmayı hakeden tek şirket.

kk12

13.7.2013 19:31:14

+3
Konsol kullanıcısı olduğum için steam pek kullanmasam da, Valve'in bu kullanıcı dostu politikalarını çok takdir ediyorum. Bazı firmalar gibi (EA, Microsoft vb.) sadece para odaklı değiller. Evet, her firmanın kuruluş amacı para kazanmaktır ama bunu kullanıcıya duydukları saygıyla başarmaya çalışan firmalar oldukça takdir edilesi.(CD Project Red'i anmadan da olmaz şimdi.)

Cemlat

13.7.2013 19:10:16

+2
5 dolarlık hata için 30 dolarlık oyun vermişler işte steam bu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız