Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization Serisi Toplamda 31 Milyondan Fazla Dağıtıldı


       Strateji türünde önemli bir yere sahip olan Civilization serisi için başarılı istatistikler paylaşıldı. Serinin dağıtımcı ortaklarından Take-Two Interactive yayınladığı raporlarda Civilization serisinin toplamda 31 milyondan fazla dağıtıldığını açıkladı.
 
      Geçtiğimiz sene Nisan ayında firma Civilization serisinin toplamda 21 milyon dağıtıldığını duyurmuştu. Yani yaklaşık 16 ayda seri 10 milyon adet dağıtılmış. Paylaşılan bu 31 milyon rakamının oyunun perakendecilere toplamda dağıtılma sayısı olduğunu belirtelim. Serinin çıkan son oyunu Civilization: Beyond Earth için yeni bir eklenti paketinin yolda olduğunu hatırlatalım. Oyunu okyanuslara taşıyacak Rising Tide adlı eklenti paketi Ekim ayında çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji
Bilim Kurgu Türündeki Korku Oyunu Caffeine'i Çıkışından Önce Deneyebilirsiniz Overlord: Fellowship of Evil'ın Co-op Modu Hakkında Yeni Detaylar

Grasyas01

11.8.2015 18:04:00

0
Sadece gta v 54 milyon ,2 k da işler iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız