Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Car Mechanic Simulator 2018 Türkçe Dil Desteği ile Geliyor

 
   Araba tamir simülasyonu Car Mechanic Simulator 2018 resmi Türkçe dil desteği ile birlikte geliyor.

   AiBell Game Localization yolladığı basın bülteninde çeviri çalışmalarını tamamladıklarını, firmaya yolladıklarını ve oyunun çıkışıyla beraber Türkçe dil desteği ile oynanabileceğini duyurdu.
 
   Car Mechanic Simulator 2018 21 Temmuz tarihinde PC için çıkacak. Ayrıca çıkış tarihiyle beraber 1 hafta boyunca %10 indirimli fiyatından satılacaktır.
 
   AiBell Game Localization, Techno Game’in resmi yerelleştirme projelerini yürüten ekip tarafından 1 Haziran 2017 tarihiyle birlikte kurulan bir firmadır. Firma daha öncesinde Car Mechanic Simulator 2014 ve Car Mechanic Simulator 2015 oyunlarının resmi Türkçe çevirilerinde de aktif rol oynamıştır.
 
   AiBell Game Localization, daha önce yapmış olduğu projelerle beraber, üzerinde çalışmakta olduğu ve anlaşmaya vardığı projelerle çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. AiBell Game Localization firması tüm resmi projelerdeki çevirmen kadrosuyla birlikte çalışmalarını aynı şekilde sürdürüyor olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Ball FighterZ Kapalı Beta Kayıtları Önümüzdeki Hafta Başlıyor Street Fighter EX Geliştiricisinin Yeni Oyunu 2018'de PS4 için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.7.2017 22:30:23

0
bu oyun sayesinde ehliyet aldım hatta kaportacı olmayı düşünüyorum.

Shovel Knight

17.7.2017 09:54:35

0
bir türlü geçemediğim motor dersini bu oyunun yardımıyla geçiyim bari
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız