Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball FighterZ Kapalı Beta Kayıtları Önümüzdeki Hafta Başlıyor

 
   Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ için Trunks'ın gösterildiği bir tanıtım videosu paylaştı ve oyunun kapalı beta kayıt tarihini açıkladı.
 
   Yazın sonlarında PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için yapılacak kapalı beta kayıtları 26 Temmuz'da başlayacak. Betada dokuz karakter bulunacak, şu ana kadar yedi karakter duyuruldu. Bunlar: Goku, Vegeta, Gohan, Cell, Frieza, Majin Buu ve Trunks.
 
   Dragon Ball FighterZ 2018'in başlarında PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 5'in Uzunluğu Serinin Önceki Oyunları ile Benzer Olacak Car Mechanic Simulator 2018 Türkçe Dil Desteği ile Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alucardo

20.7.2017 16:11:41

0
Xenoverse sonrası gözüme kötü göründü, AAA oyun gibi bile durmuyor, 59.99$ fiyatıyla çıkarsa rezalet gibi. Yine de betayı denemek istiyorum, nasıl kayıt olunduğunu bilen var mı?

alsndnz

18.7.2017 23:26:03

0
karakterler ucamadigi icin pek ilgimi cekmiyor bu oyun aslinda xenoverse fikri guzeldi ama dovus sisteminin daha iyi olmasi lazimdi dragonball z raditzten sonra 2d bi dovus olmaktan cikti cunku animesini izleyenler demek istedigimi anlar karakterler cok hizli hareket ediyor ve taktiksel olarak pozisyonlarinida kullaniyorlar benim gozumde bos bi dovus oyunu su anda sadece bu oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız