Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CD Projekt: DRM Oyuncu Haklarını İhlal Ediyor

The Witcher 3'te DRM sistemi olmayacak

     Yeni nesil Xbox'ın DRM sistemini geliştirici ve yayıncıların insafına (sürekli online bağlantı isteyip isteme, 1 kerelik onine olma veya hiç istememe) bıraktığı yönünde söylentilerin ortaya çıkmasının ardından DRM adlı korsan karşıtı sistemin ne kadar adilce olduğu tartışma konusu olmayı sürdürdü. Bazı oyunculara göre bu sistem korsan karşıtı değil, oyuncu karşıtı. CD Projekt de tam olarak böyle düşünüyor. The Witcher 3 proje lideri Konrad Tomaszkiewicz'in açıklamaları şu şekilde:
 
    "Bana göre DRM oyun endüstrisindeki en kötü şeydir. Satın aldığımız oyunları oynamamızı sınırlıyor. Oyunu gerçekten de aldığınızı kanıtlamak için internet bağlantısı isteyen bir oyuna sahip olduğunuzu düşünelim. Peki ya internet servis sağlayıcınız yüzünden bağlantı sorunları yaşarsanız ne olacak? Oyunu artık oynayamazsınız."
 
    CD Projekt gibi geliştiricilerin Türkiye gibi ülkelerde internet bağlantısının ne durumda olduğunun farkında olmaları sevindirici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
N64 ve GBA Oyunları Wii U e-shop'a Gelecek Batman: Arkham Origins'ten Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2013 13:36:28

+4
İyi o zaman hiç konuşmasınlar bari. Adam hiç olmazsa kendi oyunlarına koymayacaklarını belirtmiş. Dünyanın en ünlü oyun geliştiricilerinden birisi konumunda. Tazmania_TR Sen kimsin? Boş gezenin boş kalfası.

K.Dot

27.4.2013 13:10:15

-4
Sen dedin diye EA,Ubisoft ve MS, DRM'den vazgeçecek hemen.

The_Rahip

27.4.2013 11:55:56

0
Bu adamları seviyorum harbiden oyuncunun yaninda yer alan bir sirket. Oncesindede Witcher 2'yi, Xbox icin gec cikardiklari icin bedava DLC vermek istemislerdi ama MS karsi cikmisti

BSC Misafiri

27.4.2013 10:39:37

+1
Helal olsun ubisoft duy bunları duy !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız