Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Büyü Temelli Immortals of Aveum Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts geliştiriciliğini Ascendant ekibinin üstlendiği büyü temelli aksiyon macera oyunu Immortals of Aveum ertelendi. Bu kapsamda oyun önceden planlanan 20 Temmuz tarihi yerine 22 Ağustos'ta çıkış yapacak. Yeni oyun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında oynanış görüntülerini gördüğümüz ve birçok oyuncu tarafından beklenen Immortals of Aveum yaklaşık bir aylık bir ertelemeye maruz kaldı. Ascendant ekibi bu erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı:
 
"Geçtiğimiz haftalarda Immortals of Aveum oyununa verdiğiniz tepkiler inanılmaz derecede bizleri mutlu etti. PlayStation sunumunda sizlere gösterdiğimiz fragmanımız ve detaylarımız oldukça ilgi gördü. Yeni bir fantezi dünyasında geçen ve orijinal bir hikayeyi geçen oyunda büyü temelli bir yapı yer alıyor ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber maceraya atılıyorsunuz. Beş yıl önce yola çıktığımız bu yolda sınırları zorlamak istiyoruz. En iyi deneyimi sunmak için oyunu bir ay gibi bir süreyle erteliyoruz."
 
Immortals of Aveum tek oyunculu hikaye odaklı bir aksiyon macera deneyimini bizlere sunmayı istiyor. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Oyun Steam'de ve Epic Games üzerinde 999,99 TL'den, Playstation ve Xbox mağazasında ise 1.400,00 TL'den satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Xbox ve IGN Etkinlik Tarihi Açıklandı: Yeni Bağımsız Oyunlar ve Daha Fazlası! Kıyamet Sonrası Ortamda Şehrinizi Kurabileceğiniz Homeseek Geliyor: Tüm Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shiningeagles24

22.6.2023 01:10:05

0
bence bu oyun Süresiz erteleme alsa bile olur gibi

NOCHIMERA

21.6.2023 14:27:04

0
şaşırdık mı erteleme haberlerine? Tabi ki hayır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız