Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm VR Ertelendi: Yeni Tarih Belii Oldu

 
 
Yayıncı People Can Fly ve geliştirici Incuvo, Bulletstorm VR'ı daha önce duyurulan 14 Aralık 2023 çıkış tarihinden 18 Ocak 2024'e erteledi. Oyun PlayStation VR2, Steam üzerinden PC ve Quest için mevcut olacak.
 
Ekip erteleme hakkında açıklama yaptı
 
 
 
"People Can Fly ve Incuvo, Bulletstorm VR'ın çıkışını 18 Ocak 2024'e ertelemek gibi zor bir karar aldı. Bulletstorm hayranlarının VR başlıklarını takıp sanal gerçeklikte büyük mücadeleye atılacakları için heyecanlanıyoruz. Bulletstorm VR'ın tanınmış AAA birinci şahıs nişancı serisinden ve yüksek kaliteli oyunların geliştiricisi olarak People Can Fly bu ekstra süreyi en iyi şekilde kullanmak istiyor. Hayranlarımıza Bulletstorm serisine verdikleri destek ve tutku için inanılmaz derecede müteşekkiriz ve herkesin sabrını istiyoruz."
 
Bulletstorm VR, oyuncuları elit bir suikastçı ve takım lideri olan Grayson Hunt'ın rolüne büründürüyor. Sanal gerçeklikte yer aldığınız oyunda düşmancıl bir dünyada savaşıyor ve eski tarz acımasız bir aksiyon nişancı oyun deneyimi elde edebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Gizem Dolu Bulmaca Oyunu To the Grave Aralık'ta Geliyor Of Blades & Tails İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız