Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulletstorm'un Geliştirici Ekibi Devam Oyunu Konusunda İstekli

 
Epic Games ve People Can Fly'ın ortak yapımı ve 2011'de piyasaya sürülen Bulletstorm'un devam oyunu gelebilir. En azından oyunun geliştiricilerinden People Fly, bu konuda oldukça istekli.  
 
People Can Fly'ın CEO'Su Sebastian Wojciechowski Eurogamer'dan biriyle yaptığı bir görüşmede Bulletstorm hakkında konuştu. Görüşmede oyunculara önceki oyundan bambaşka bir seri sunmak istediğini, bunun için de oyuncuların ne isteyip ne istemediğini anlamaya çalıştıklarını söyledi. 
 
Outriders People Can Fly ve Square Enix'in şu anki projesi ancak People Can Fly ekibi Bulletstorm'u geliştirmeye yeniden başlamak istiyormuş. 
 
Bulletstor şu anda Epic Games Store'da PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One'da bulunuyor. Switch'e ise önümüzdeki ağustos ayında gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Revolution Bulletstorm People Can Fly PC PS3 Xbox 360 FPS
Gears 5 Çok Oyunculu Beta Testi 19 - 21 ve 26 - 29 Temmuz Tarihlerinde Düzenlenecek Konami PES 2020'de Kadın Futbolu Olmayacağını Onayladı

SilentHunterHD

6.7.2019 12:24:04

0
oynarken çok keyif aldığım oyunlardan biri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bulletstorm
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız