Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bugün 18.00'den Sonra The Spectrum Retreat Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Olacak

 
 
Her hafta yeni yapımları ücretsiz olarak veren Epic Games, bugün saat 18.00'den itibaren The Spectrum Retreat adlı oyunu oyunculara sunacak. Oyunu 8 Temmuz saat 18.00'e kadar kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebileceksiniz.
 
Oyun hakkında
 
The Spectrum Retreat, yakın gelecekte geçen mücadele dolu birinci şahıs bulmaca oyunudur. Dış dünyadan huzurlu ve bir o kadar da sarsıcı bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanıyorsun. Değerli bir misafir olarak varlığın The Penrose'un koridorlarına ve misafir odalarına işlemiş durumda.

Çarpıcı art deco akımını yansıtan oteli keşfettikçe hem The Penrose'un sırları hem de mevcut ziyaretindeki belirsizlikler ortaya çıkmaya başlayacak. Gerçeği ortaya çıkarma isteğin, renk kodlu bulmacalar, akıl almaz fizik görevleri ve asıl niyetini belli etme korkusuyla engelleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store The Spectrum Retreat macera bağımsız bulmaca birinci şahıs oyun
Lightspeed & Quantum Studios, Uncapped Games'i Kurdu Final Fantasy Pixel Remaster: Final Fantasy, II ve III 28 Temmuz'da Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Spectrum Retreat ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız