Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Pixel Remaster: Final Fantasy, II ve III 28 Temmuz'da Çıkış Yapacak

 
 
Final Fantasy Pixel Remaster serisinin ilk paketi Final Fantasy, Final Fantasy II ve Final Fantasy III oyunlarını içeriyor. Remaster 28 Temmuz'da iOS ve Android ile PC platformuna çıkış yapacak. Ön siparişler şu anda yüzde 20 indirimli bir şekilde mevcut. Final Fantasy IV, V ve VI ise daha sonra çıkış yapacak.
 
Final Fantasy I-II
 
 İlk çıktığında Square Soft'u iflasın eşiğinden kurtarmayı başaran ve oyun sektöründeki en başarılı firmalardan biri haline getiren Final Fantasy serisinin ilk oyunu NES platformuna çıkmıştı. Daha sonra bir çok platformda da karşımıza çıkan oyun son olarak ise PSP versiyonu ile oyunseverler ile buluştu.
 
 Oyunun son çıkartması ise iPhone ve iPod Touch'a oluyor. Square'nin son oyunu olarak baktığı ve adına da bu nedenle Final Fantasy ismini verdikleri ilk oyunda, karanlığa yenik düşen dünyayı tekrar eski haline getirmek için ortaya çıkan dört savaşçının hikayesine tanıklık ediyoruz. İlk oyunun başarısından sonra çıkan ikinci oyunda ise palamecia imparatorunun tehtid ettiği bir dünyada, kasabalarına saldırılan Firio, Maria, Gus ve Leon'un başkaldırarak imparatorluğa karşı verdikleri mücadeleye tanıklık ediyorduk.
 
Nobou Uematsu'nun da eşşiz müzikleri ile hayat verdiği Final Fantasy, yakaladığı başarıdan sonra devam oyunları ile birlikte adeta bir fenomen haline gelmiştir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
Bugün 18.00'den Sonra The Spectrum Retreat Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Olacak AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız