Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lightspeed & Quantum Studios, Uncapped Games'i Kurdu

 
 
Tencent'in yan kuruluşu Lightspeed & Quantum Studios, oyun endüstrisinin ün yapmış kişileri David Kim ve Jason Hughes tarafından yönetilen ve PC için daha sonraki bir tarihte açıklanacak "aksiyon dolu gerçek zamanlı strateji oyunu" yaratacak Uncapped Games'in kurulduğunu duyurdu.
 
Uncapped Games, California'da bulunuyor ve stüdyoda oyun geliştirmek için benzersiz bakış açılarına sahip insanlar yer alıyor. Baş yapımcı Jason Hughes yaptığı basın açıklamasında: "Uncapped Games'in temel önceliklerinden biri, oyun geliştiricilerine en iyi yaptıkları şeyden keyif almalarını sağlamak ve harika oyunlar geliştirmeye olanak tanıyan bir ortamı teşvik etmek" ifadelerini kullandı.
 
Uncapped Games şu anda kodlama, tasarım ve sanat yönetmenliği de dahil olmak üzere tüm kollarda çeşitli roller için iş alımı yapıyor. 
 
Tencent başkan yardımcısı ve Lightspeed & Quantum Studios başkanı Jerry Chen: “Uncapped Games, gerçek zamanlı strateji türünün hayranlarının takip etmek isteyeceği heyecan verici yeni bir stüdyo olacak'' dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji
Doki Doki Literature Club Plus Lansman Fragmanı Yayınlandı Bugün 18.00'den Sonra The Spectrum Retreat Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız