Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default ve Octopath Traveler Yaratıcılarının Yeni Oyunu Various Daylife Apple Arcade'e Çıktı

 
Square Enix, rol yapma oyunu Various Daylife'ın Apple Arcade için çıkış yaptığını duyurdu.
 
Various Daylife; Bravely Default ve Octopath Traveler'ın yaratıcıları tarafından geliştirilmiş bir "günlük yaşam ve macera rol yapma oyunu." Oyun 211 yılında İmparatorluk Dönemi'nde yeni keşfedilen bir kıtada geçiyor ve oyuncular Erebia şehrinde hayatını dolu dolu yaşarken aynı zamanda şehrin her bir köşesini keşfedecek.
 
Apple'ın 100'den fazla yeni oyuna sahip oyun abonelik servisi Apple Arcade dün itibarıyla iOS, macOS ve tvOS cihazlar için Türkiye dahil olmak üzere 150'den fazla ülkede hizmet vermeye başladı.

Various Daylife'ın çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Apple Apple Arcade Oyun Abone Servis
Conan Exiles ve Conan Unconquered Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz Luigi's Mansion 3 için Ücretli İndirilebilir İçerik Planlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

20.9.2019 11:51:32

0
Bravely Default 3DS de bayağı oynamış ve beğenmiştim. Switch e çıkan Octopath i hala oynayamadım ama bu stüdyonun oyunları JRPG sevenler için tma bir cennet ortamı. Yeni oyunlarını bekliyoruz...

00111011010

20.9.2019 10:59:55

0
Apple'ı bu girişimi umarım mobilde daha kaliteli oyunlar, daha doğrusu hardcore kitleye hitap eden ve artık PS3 kalitesinde grafik veren mobil cihazların da hakkettiği içerikleri bulduğu, yeni bir furyanın başlangıcına önayak olur. Yetti artık casual oyunlar. Bir de başımıza hypercasual gibi bir furya çıktı aldı başını gidiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apple Arcade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız