Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conan Exiles ve Conan Unconquered Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

 
Funcom; Conan Exiles ve Conan Unconquered'ın bu hafta sonu boyunca Steam'de ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu. Ilgilenenler oyunları şu andan itibaren indirip 23 Eylül'e kadar oynayabilir.
 
İki oyun ayrıca Steam'de indirime girdi. Conan Exiles %50 indirimle 54,50 TL ve Conan Unconquered %30 indirimle 46,89 TL fiyattan satışta.
 
Conan Exiles geniş açık bir dünyada geçen çevrimiçi çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu. Mayıs 2018'de çıktı. Conan Unconquered ise Petroglyph tarafından geliştirilen ve Barbar Conan'ın acımasız dünyasında geçen ilk gerçek zamanlı stratejili hayatta kalma oyunu. Mayıs 2019'da çıktı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Conan Exiles Barbar Conan Funcom PC Survival Open World
Gizem Macera Oyunu Tangle Tower Apple Arcade için Çıktı; 10 Ekim'de Switch ve PC'ye Gelecek Bravely Default ve Octopath Traveler Yaratıcılarının Yeni Oyunu Various Daylife Apple Arcade'e Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

20.9.2019 17:24:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Epic 6 oyunu ücretsiz versin, bunlar sadece hafta sonuna özel ücretsiz yapsınlar. Ondan sonra bekleyin durun, half life 3 niye gelmiyor diye.
Haftasonu ücretsizleri ve fiyatları steam'ın kendisinin belirlemediğini bi türlü anlamadı şu dengesiz BSC misafirleri.

skullomania

20.9.2019 14:08:12

0
İnternet altyapısı bu kadar kötüyken zor

HayvanGenli

20.9.2019 12:23:28

0
Şu oyunları 2 3 günlüğüne ücretsiz yapmalarına gıcık oluyorum. Yap kardeşim 1 hafta şunu işte. Geçen sene Injustice 2 ücretsizdi 3 günlüğüne ps4'te. Oyun 4 günde indi. İndirdim oynayamadım.

BSC Misafiri

20.9.2019 11:22:47

0
Epic 6 oyunu ücretsiz versin, bunlar sadece hafta sonuna özel ücretsiz yapsınlar. Ondan sonra bekleyin durun, half life 3 niye gelmiyor diye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conan Exiles
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız