Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luigi's Mansion 3 için Ücretli İndirilebilir İçerik Planlanıyor

 
Luigi's Mansion 3'ün dün Nintendo eShop sayfasının açılmasıyla birlikte oyuna ücretli indirilebilir içerik geleceği doğrulandı.
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Next Level Games oyunun çok oyunculu modları ScareScraper ve Scream Park için çıkış sonrası yeni içerikler planlıyor.
 
ScareScraper, odaları hayaletlerden temizleyip altın toplayacağınız sekiz oyunculu bir co-op modu. Hem çevrimiçi hem de kanepe co-op olarak oynanabilecek. İki ila sekiz oyuncuya kadar destekleyecek ScreamPark parti modunda oyuncular dörde dört Luigi ve Gooigi takımları halinde birbirlerine karşı mücadele edecek ve modu tek bir Switch sistemi üzerinde de oynamak mümkün olacak. Takımların başarısı en çok kimin hayalet yakaladığına, en çok kimin altın topladığına ve en çok kimin hedefleri kırdığına göre belirlenecek. 
 
Luigi's Mansion 3 Switch'e özel olarak 31 Ekim'de çıkış yapacak. Oyun Nintendo eShop'ta ön siparişe ve ön yüklemeye açıldı. Ön sipariş vererek iki kat yani toplamda 600 Gold puan kazanabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch
Bravely Default ve Octopath Traveler Yaratıcılarının Yeni Oyunu Various Daylife Apple Arcade'e Çıktı Outer Wilds PS4 için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Luigi's Mansion 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız