Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloomberg: Sony, Mart 2023'e Kadar iki Milyon PS VR2 Başlığı Üretecek

 
 
Sony Interactive Entertainment, bir Bloomberg raporuna göre Mart 2023'e kadar iki milyon PlayStation VR2 başlığı üretmeyi planlıyor. Bu kapsamda seri üretimin Eylül ayında başladığı ve tedarik zinciri konusunda sıkıntı çekilmediği belirtiliyor. 
 
Bloomberg'in yayınlamış olduğu bu rapora karşılık olarak Sony Interactive Entertainment sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı. 
 
PS VR2'nin öne çıkan özellikleri:
 
- PS VR2 için geliştirilen yayın özelliği sayesinde konsola bir PS5 HD Kamera bağlayarak kendinizi kayıt altına alabilirsiniz. Bir patron (boss) savaşı sırasında hareketlerinizi ve tepkilerinizi göstermenin en iyi yolu.
 
- PS VR2'de başlığı takarken çevrenizi görebilmeniz mümkün olacak. Başlığı çıkarmadan PS VR2 Sense denetleyicilerinin odanızda nerede olduğunu bulmak istediğinizde bu özellik faydalı olacak. PS VR2'nin yerleşik ön kameraları sayesinde kullanıcılar, hem çevreyi görüntüleyebilecek hem de tekrar sanal dünyaya bağlanabilecek. Bu iki durum arasında geçiş yapılabilecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu başlık vr gözlük sony
Rapor: Horizon Zero Dawn'ın Remaster Sürümü PS5 için Geliştiriliyor Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine FIFA 23 Giriş Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

5.10.2022 23:33:46

0
Öne çıkan özelliklerde eye tracking ve foveated rendering yazsaydınız ya da kontrolcüde haptic titreşim ve adaptive tracking deseydiniz ya da başlıkta da titreşim deseydiniz ya da ne bileyim çeşitli şeyler varken dış dünyayı göreceksiniz, Zeki Müren de sizi görecek demişsiniz. mehmetalpertr PSVR için iVry ile kullananlar var pc'de ki onda kamera olmasına karşılık başarıyorlar, burada tip c bağlantı ile umarım daha iyi bir sonuç almak kısmet olur. Şahsen pre order düşünüyorum 15k ya kadar fiyatta bu alet için. PC cephesinde de umutluyum ama ne kadar özelliğini pc'de kullanabiliriz soru işareti tabii.

mehmetalpertr

3.10.2022 13:52:00

0
Keşke PC de de mesela Steam'de de çalışan bir PSVR başlığı olsaydı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız