Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard "Starcraft II, Konsollar İçin Mümkün"

 
 
 
     98 yılını kasıp kavuran gerçek zamanlı strateji oyunu Starcraft, devam oyunu Wings of Liberity ile temmuz ayında çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tabii ki PC ile özdeşleşmiş olan yapımın şu anda ki tek çıkış adresi PC görünüyor ancak 98 yılından bu yana oyun endüstrisinde güçlü bir yere sahip olan oyun konsolları da bu büyük heyecana dahil olabilir.
 
     Yapımın baş tasarımcısı Chris Sigaty, şu an için kesin olmamakla beraber yapımcı ekibin oyun konsollarına sıcak yaklaştığını açıkladı;
 
" Şu an için konsollar radarımızda gözükmüyor, ancak bu konuda pek çok ciddi hareketlenme mevcut. RTS türü bir oyunu konsollara taşımak kontrol sisteminde problemi de beraberinde getirebilir. Kendi açımızdan düşündüğümde bizim için hala bu oyun sitiline uyan ikili mouse + klave. Ancak konsollara da yaklaşımımız var. Uygun zaman geldiğinde bunu kesin bir şekilde açıklayacağız."
 
     Bilindiği gibi geçtiğimiz GDC fuarında Playstation 3'ün harekete duyarlı kontrolleri MOVE ile Starcraft 2 demosu çalıştırılmış ve bu kontrol sistemi oyunla başarılı bir ahenk sağlamıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Blizzard Strateji PC Starcraft 2 RTS konsol ps3 xbox360 wii
Kore'de 3D Xbox 360 Oyunları PS3 ve Xbox 360'da İndirime Gidilecek mi?

On.E

12.5.2010 00:33:34

0
Konsollar stratejileri öldürüyor C&C faciasından sonra bu sene tek umutlu olduğum strateji SC2 o da elden giderse piyasada iyi strateji kalmayacak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız