Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Entertainment, ESL ve DreamHack’le 3 Yıllık Bir Anlaşma Yaptı

 
     Blizzard Entertainment ESL ve DreamHack’le 3 yıllık bir anlaşma yaptığını duyurdu. ESL Pro Tour formatında gerçekleşecek StarCraft® II ve Warcraft® III: Reforged™ espor karşılaşmaları için toplamda 4,6 milyon doları aşan ödül havuzu oluşturuldu.
 
     ESL ve DreamHack, bugün yaptıkları bir açıklamayla Blizzard Entertainment ile 3 yıllık bir işbirliği için el sıkıştıklarını duyurdu. Dünyanın en büyük espor şirketi ve bir numaralı oyuncu festivali organizatörü, birlikte hem StarCraft® II hem de Warcraft® III: Reforged™ için ESL Pro Tour turnuvaları düzenlenecek. Blizzard’ın düzenlenecek espor organizasyonları için sadece ilk sezonda 200,000 ABD doları, toplamdaysa 1,8 milyon ABD dolarının üzerinde ödül havuzu sağlayacağı belirtildi. 
 
  Yeni ESL Pro Tour StarCraft II turnuvası, bayrağı StarCraft II World Championship Series’den devralarak en az dört farklı kıtada gerçekleşecek organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Dünya finalleri bundan böyle BlizzCon®‘da değil Intel® Extreme Masters Katowice’de gerçekleşecek. ESL ve DreamHack, Starcraft II’nin yanı sıra Warcraft III: Reforged için de yeni ve rekabetçi bir platform oluşturarak ESL Pro Tour Warcraft III: Reforged’u organize edeceklerini belirtti.
 
     ESL Pro Tour StarCraft II’nin sıralama ve eleme formatının Blizzard’ın halihazırdaki WCS sistemine dayanacağı belirtiliyor. Starcraft II esporunun ilk sezonu toplamda 7 turnuvadan oluşacak ve yeni oyuncuların zirveye tırmanmasına olanak sağlamak için Katowice 2020 ve Katowice 2021’yi de kapsayacak. İki IEM karşılaşması ve dört DreamHack turnuvası sonrasındaysa en iyiler Intel Extreme Masters Katowice 2021’de gerçekleşecek Masters Championship’te kozlarını paylaşacak.

     Warcraft III: Reforged elektronik spor organizasyonu ise 1 ESL karşılaşması ve 3 DreamHack turnuvasından oluşacak ve 2020’de bir Şampiyonluk turnuvasına sahne olacak. Her iki ESL Pro Tour’a ilaveten amatör ve topluluğun temelini oluşturan geniş oyuncu tabanı için de haftalık ESL Open Cup karşılaşmaları düzenlenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Sir Eatsalot, Yarın Switch için Çıkıyor Assassin's Creed Ragnarok Amazon ve GameStop'ta Listelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız