Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 ve Xbox 360'da İndirime Gidilecek mi?

   
ps3logo
 
     MCV’nin raporlarına göre bu sene içerisinde Xbox 360 ve PS3'ün fiyat indirimine gideceği dedikoduları yapıldı. MCV sitesinden yaptığı duyuru ile indirim duyurularının özellikle E3'de yapılabileceğini tahmin etti.
 
    Sitenin ayrıca Wii içinde fiyat indirimine gidilebileceği öngörüleri de mevcut. Bu spekülasyonlardan sonra, haliyle Sony'ye fiyat indirimi yapılıp yapılmayacağı soruldu, Sony'nin ise bu soruya gülüp geçtiği söyleniyor . Nintendo ise "henüz Wii için fiyat indirimi yapma gibi bir planları olmadığını" belirttiler. Sitenin böylelikle dedikoduları biraz argo dilinde söylemek gerekirse "fos" çıktı.
 
    Xbox 360'ın ise Sony ve Nintendo'ya nazaran indirime gitmesi daha büyük bir olasılık olarak görülüyor. Özellikle Ekim ayında çıkacak olan Natal ile birlikte Xbox 360'ın indirime gittiğini görürseniz şaşırmayın. Tabi Natal biraz tuzlu olabilir...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS3 Xbox 360 Wii İndirim MCV
Blizzard "Starcraft II, Konsollar İçin Mümkün" EPIC "Unreal Engine 4 Sıradaki Neslin Lideri"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız