Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Diablo IV'te Cross-Play Desteğine Sıcak Bakıyor

 
Blizzard Entertainment, Diablo IV için cross-play yani platformlar arası oynama desteğine oldukça sıcak bakıyor.
 
Telegraph'a konuşan baş yapımcı Allen Adham "Cross-play için çok heyecanlıyız. Birinci partilerle birlikte çalışmamız gereken bazı teknik detaylar var fakat hedefimiz cross-play desteğini sağlamak." dedi.

Ayrıca ışıklandırma sanatçısı Sean Murphy de "Şu anda cross-play ilgili duyuracak bir şeyimiz yok fakat ilgilendiğimiz bir konu." diye ekledi.
 
Diablo IV paylaşımlı açık dünya yapısına sahip olacak ve bu oyuna MMO formu verecek ve oyunu tek olarak oynamak isteseniz dahi sürekli internet bağlantısı gerektirecek. Bu da cross-play için uygun zemini hazırlıyor.
 
Diablo IV PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil. İlk detaylara, sinematik duyuru fragmanına ve oynanış fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Cardpocalypse 12 Aralık'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor The Witcher Dizisi Fantastik Türünden Daha Çok Bir Korku Dizisi Olacakmış

gamerasi

6.11.2019 22:42:58

0
Ben ise oyun için hiç mi hiç heyecanlı değilim. Zamanında 3. oyun için öyle heyecan duyuyordum ki, yeni sistem topladık. Çıkan oyunu görünce hayal kırıklığımı anlatamam. Bir de oyunda seçilebilir en zor mod tam anlamıyla tutorial zorluğunda olunca, hayal kırıklığım tavan yapmıştı. Oyundan bir örnekte kardeşimin performansından. Kardeşim, oyun konusunda bilgisiz ve düz bir oyuncudur, lakin bu oyunda platin yaptı. Adamın tek platin kupası da budur. Bir uğraş özel bir emek vermedi bunun için. Platin için kasayım da demedi. Oyunun yapısı o kadar basitti ki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız