Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisi Fantastik Türünden Daha Çok Bir Korku Dizisi Olacakmış

 
Andrzej Sapkowski'nin fantastik kurgu serisinden esinlenilerek yapılan Netflix yapımı The Witcher dizisinden yeni haberler var. Dizinin Görsel Efekt tasarımcısı Julian Parry, dizinin türü ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 
 
Julian Parry dizinin fantastik türünden çok, korku türüne benzeyeceğini söyledi. Ama fantastik tür yine de olacak. Hatta söylediği türü detaylandırmak gerekirse "psikolojik korku" türünde olacak.
 
Saf bir psikolojik korku türü olmayacaktır tabii ancak dizi bu açıklamadan sonra biraz daha şekillendi. Dizide büyük ihtimalle kontrat görevleri beklediğimizden fazla olacak ve Geralt, Ciri gibi karakterleri daha derin bir şekilde göreceğiz. Kendi içsel korkuları daha çok yansıtılacak ve bu da kitaplarda anlatılan hikaye ile birebir. Oyunlarda hikayenin bu yönünden çok fantastik yönünü görüyorduk.
 
Sadece oyunu oynayanlar için de diyebiliriz ki "Scenes From A Marriage" görevine benzer bir tarz görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Blizzard Diablo IV'te Cross-Play Desteğine Sıcak Bakıyor I.G.I. Origins 2021'de PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

7.11.2019 02:57:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İzleyenler bilir izlemeyenlerede şiddetle tavsiye ediyorum penny dreadful dizisini.Fantastik ögeleri korkuyla birlikte harmanlayıp süper ötesi bir dizi yapmışlardı.Eğer bu dizi gibi türler birbirine harmanlanırsa güzel olur.
Bütün sezonlarını izledim ama bence süperlikten uzak bir diziydi. Özellikle son sezonu çok oldu bittiye getirilmişti ve genel olarak dizide öyle çok bir gerilim yoktu. Bak korkuda demiyorum, gerilim bile yoktu doğru düzgün. Fazla fantastikti yani.. ne kada victoria dönemi zırvası varsa doldurmuşlar hepsini iç içe. hiçbiride doğru düzgünbir sona bağlanmıyor. sadece var olsun diye konulmuş. Dizide iyi olan iki şey vardı. Birisi görsellik; makyajdı ortamdı ambiyanstı, diğeride diyaloglar; bu da kitaptan uyarlama olduğu için sanırım. Güzel felsefe muhabbetleri döüyordu arada. Yani tüm bunları göz önüne alınca, süper değilde ortalama üstü bir yapım olarak zihnimde yer edindi. Witcher'ın umarım benzer bir kaderi olmaz. Çok daha fazlası lazım.

BSC Misafiri

6.11.2019 19:52:45

0
İzleyenler bilir izlemeyenlerede şiddetle tavsiye ediyorum penny dreadful dizisini.Fantastik ögeleri korkuyla birlikte harmanlayıp süper ötesi bir dizi yapmışlardı.Eğer bu dizi gibi türler birbirine harmanlanırsa güzel olur.

BSC Misafiri

6.11.2019 19:52:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Admin Musallat görevini ve Haym'ı da unutmayalım.Oyundaki en korkunç 2 görev bunlardı. 3.ye Bir Kule Dolusu Fare'yi yazarım.
Keşke diğer 2 oyunu da oynayaydın qanqa..

carleybatteries

6.11.2019 19:34:05

+1
Hadi bakalım umut artıyor

:::LOSTPLANET:::

6.11.2019 19:00:21

+1
Mantıklı çünkü witcher'ın ilk kitabındayım, anlatılan karakter tanımlamaları, benzetimler gerçekten ciddi bir gerilim oluşturmuştu okurken.

BSC Misafiri

6.11.2019 18:53:12

+1
Admin Musallat görevini ve Haym'ı da unutmayalım.Oyundaki en korkunç 2 görev bunlardı. 3.ye Bir Kule Dolusu Fare'yi yazarım.

BSC Misafiri

6.11.2019 18:53:08

+1
Bencede çok daha mantıklı

BSC Misafiri

6.11.2019 18:53:05

+1
e daha iyi! şaşırt beni netflix

Eeltorm

6.11.2019 18:11:18

+2
ohhhh umarım korku olur.

BSC Misafiri

6.11.2019 17:51:59

+2
Git gide beklentim yükseliyor :)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız