Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware, Star Wars : Old Republic ile Şahlanacak

 
 
     Bioware dediniz mi akan sular durur. Batı türü RPG sitilinin en önemli ismi olan ekip, yaptıkları yapımlarda hangi platform için olursa olsun, taraflı tarafız herkesce beğeni kazanıyor.
 
     Star Wars markasının sıradaki oyunu Star Wars : Old Republic üzerine çalışmalarına devam eden Bioware, yaptığı açıklamada Old Republic hikaye modunun şu ana kadar yaptıkları oyunları oyunlar arasında en iyisi olacağını vurguladı.
 
     Her ne kadar Old Republic MMO türü olarak karşımıza çıkacak olsa da, Bioware görünüşe göre hikaye modunada yine çok önem vermiş. Nitekim hikaye yazarı Daniel Erickson'ın açıklamalarına kulak verirsek oyun içinde hayat bulan her karakter adeta ayrı bir oyun, ayrı bir dünya olarak karşımıza çıkacak ;
 
" Oyunu bu kadar ilgi çekici kılan şeylerin başında Old Republic'in tekrar oynanabilirliğini neredeyse artık son noktaya getirmiş olmamız. Oynayan her insan için farklı bir hikaye, farklı konuşma metinleri ve oyunu deneyim etmek için farklı bir yol mevcut.Kişilik kazandırılmış hikayeler ekleyerek daha önce hiçbir oyunda yapmadığımız bir şeyi yaptık.
 
Eğer  Baldur's Gate veya diğer RPG oyunlarından konuşacak olursak, onların genel bir hikayesi mevcut. Sihirbaz mı olursunuz yoksa savaşçı mı bilemiyoruz. Şimdi arka plan hikayeleriyle birlikte bir kaçakçıyı veya ödül avcısını kontrol ederek bambaşka hikayelere şahitlik edebilirsiniz. Daha önce görmediğiniz türden bir RPG. Ne aldığınız görevler, ne görevi verenler ne de diyalog satırında ufak bir bölüm birbiriyle benzerlik göstermiyor; tekrar eden en ufak bir parça dahi göremezsiniz."
 
     Her ne kadar bir MMO oyunu için hikaye kısmı dert olmasa da,Bioware bu konuda çok iddalı gözüküyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Sony "Her Oyunda Move Kullanmak Istemiyoruz" Pokémon Black & White'dan Yeni Oyuniçi Videolar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız