Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: The Old Republic, Bugüne Kadar 1 Milyar Dolara Yakın Gelir Elde Etmiş

 
20 Aralık 2011'de Star Wars'un çevrimiçi rol yapma oyunu Star Wars: The Old Republic'ten, Electronic Arts'ın elde ettiği gelir açıklandı. Star Wars: The Old Republic çıktığı zamanlarda 200 milyon $'lık bütçesi ile oyun tarihinin en pahalı projesi olmuştu. Tabii zamanla bu unvan elinden alındı.
 
Electronic Arts'ın yöneticilerinden olan Blake Jorgensen'in açıklamasına göre oyunun şu ana kadar elde ettiği gelir "neredeyse 1 milyar $". Blake Jorgensen tam olarak şunu söyledi, "İster inanın, ister inanmayın; Star Wars: The Old Republic'ten elde ettiğimiz gelir 1 milyar $'a çok yakın. O yüzden bu iş devam edecek. Bu tarz işler yapmayı seviyoruz". 
 
Geçtiğimiz günlerde ise Star Wars Battlefront serisinin 33 milyon kopya sattığını öğrenmiştik. Görünen o ki Elecetronic Arts, Star Wars markasından oldukça güzel gelir elde ediyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Call of Duty: Modern Warfare Grafik Karşılaştırması: RTX PC vs PS4 Pro vs Xbox One X Mortal Kombat 11 Hikayeyi Sonlandırdı Fakat Seriyi Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheStarBox

31.10.2019 17:44:21

+1
Yalnız bu oyun kötü bir mmorpg değil.su oyunun dövüş sistemi degistirilse ayni görev ve hikaye sistemi ile yeniden çıkartılsa mmorpg piyasasını şömine eder.

# Ace #

31.10.2019 16:20:14

0
Star Wars böyle bir fan yapısına sahip ölüsü bile fanını öper..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız