Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good & Evil HD'nin PSN Çıkış Tarihi

Beyond Good & Evil sade ama oldukça eğlenceli bir oynanış vaat ediyor.
 
    Bir önceki neslin gözden kaçan en başarılı yapımlarının başında gelen Beyond: Good & Evil'ın yıllar sonra kıymetinin bilinip HD remake'nin uyarlanması gerçekten harika. Oyunun HD sürümü bu ay çıkışını bilenlerin üzere Xbox 360'a yaptı ve bugün yapımın Playstation Network çıkış tarihi de belli oldu.
 
    Oyunun PSN çıkışı olarak sadece "Mayıs" ayı gösterildi. Bu Xbox 360 çıkışından 2 ay sonra demek. Sony ayrıca oyunu satın almayı düşünen PS3 sahiplerini ilgilendirecek bir açıklama daha yaptı. 2 ay sonra çıkışını yapacak olan oyunu çıkışından itibaren olan 2 haftalık süreçte satın alanlar bedava Jade ve Pey'j avatarları kazanacaklar.
 
    Oyunu hiç bilmeyenler için koca bir "Spoiler" uyarısı da vererek ilk 8 dakikasını aşağıdaki videodan sunalım. İşte Jade ve Beyond: Good & Evil dünyası. Zamanında bitirip rafıma dizdiğim oyunlardan biri olan bu yapım için söyleyebileceğim tek şey; "kaçırırsanız üzülürsünüz..."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS Blog Beyond Good & Evil HD remake ubisoft xbox 360 ps3 çıkış tarihi
Swarm'dan Keyifli Bir Oynanış Videosu Karşınızda Crysis 2'nin Lansmanından Önemli Bilgiler + Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil HD
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız