Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beyond Good & Evil HD 8 Haziran'da PSN'de

Türü sevenler bu oyunu yakından takip etmeliler

    Playstation Store'un kapalı olması nedeniyle PS3 sahiplerinin satın alma şansı bulamadığı Beyond Good & Evil HD sonunda bu platform sahipleri için de yayınlanıyor.
 
    Xbox Live'da Mart ayında satışa çıkan Beyond Good & Evil HD, 8 Haziran'da Playstation Network'te yayınlanacak. Böylece Ubisoft'un 2003 yılında piyasaya çıkan bu harika oyununu HD olarak oynama şansı yakalayacağız.
 
      Bu oyunun piyasaya çıkmasının ardından Beyond Good & Evil 2'nin çalışmalarının da hızlanmasını umuyoruz, çünkü oyundan uzun süredir ses seda yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond Good & Evil HD remake ubisoft xbox 360 ps3
IGN, Yarın Yeni Xbox 360 Ürününü Tanıtacak Nintendo 3DS'in Internet Browser'ından Ayrıntılar

cancanax

10.6.2011 23:22:13

0
Bu oyunu oynamamış arkadaşlar..!çok şey kaçırırsınız ki oynayan herkesin best of albümünde ilk 10'dan biridir...Bir de az önce demosunu oynadım ps3 te ki sanki yeni nesil oyun olmuş grafikler muhteşem...Oyun zaten olağanüstü bir de remastered olayı harika olmuş...Tekrar alacağım psn den.. Bu şansı kaçırmayın derim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil HD
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız