Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avowed Çıkış Yılı Belli Oldu: İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios'un geliştiriciliğini Obsidian Entertainment'ın üstlendiği birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Avowed'ın çıkış yılı açıklandı. Oyun 2024 yılı içerisinde Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca oyunun yeni fragmanı yayınlandı.
 
Yeni bir rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Pillars of Eternity evreninde tanıştığımız kurgusal Eora dünyasında geçen Avowed, ödüllü Obsidian Entertainment ekibinin geliştirdiği birinci şahıs fantastik rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yaşam Dolu Topraklarda yaşayan çok sayıdaki tehlikeli canlıyla karşılaşacağımız oyunda istediğimiz gibi mücadele edebiliyoruz.
 
Oyunda mücadele esnasında kullanabileceğimiz çeşitli silah türleri bulunuyor. Bunlar arasında kılıç, büyü, silah ve kalkanlar yer alıyor. İstediğimiz kombinasyonlarla beraber düşmanlarını alt edebiliyoruz.
 
Birçok kişi tarafından beklenen oyunun ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.
 
Avowed oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Avowed çıkış yılı
Ubisoft Forward Sunumu Başlıyor: Yeni Fragmanlar, Oyunlar ve Daha Fazlası Assassin’s Creed Mirage için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: Ubisoft Forward

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Avowed
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız