Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: Ubisoft Forward

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Bordeaux, Assassin's Creed Mirage'ın resmi hikaye fragmanını ve sekiz dakikalık oynanış videosunu yayınladı. Ubisoft Forward etkinliğinde yayınlanan videolar sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Assassin’s Creed Mirage Ekim'de geliyor
 
 
 
Basim'in hikayesini deneyimleyebileceğimiz oyunda 9. yüzyıl Bağdat'ına atılıyor ve buranın keşmekeşli sokaklarını arşınlamaya başlıyoruz. Kafasındaki sorulara cevap bulmaya çalışan Basim her suikastçı gibi adalet arıyor. Gizli Olanlar diye bilinen kadim ve gizemli bir örgüte katılan Basim'in hikayesi gitgide dallanıp budaklanıyor. 
 
Assassin's Creed Mirage, 12 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Hikaye fragmanı
 
 
 
Oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Avowed Çıkış Yılı Belli Oldu: İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı! Star Wars Outlaws için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi!

mehmetalpertr

13.6.2023 01:25:34

0
Atlus üç tane yeni oyun duyurdu çok önemli JRPG oyunları haberini yapmadınız. Xbox Showcase de bir sürü oyun duyurdular. Onlar da sitede yer almadı. Sitenin durumu şu anda hiç iyi görünmüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız