Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed serisi rekor kırmaya devam ediyor: Oyuncu sayısı yükseliyor

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed serisi çok oynanmaya devam ediyor. Yıldan yıla oyuncu sayısını arttıran seri ekip için beklentileri aşıyor. Ubisoft bu kapsamda 2022-23 tam yıllık kazançlarını paylaşıyor ve bu kazanç raporuyla beraber serinin nasıl bir başarı yakaladığını görebiliyoruz.
 
Assassin's Creed serisi çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Geldiğimiz noktada birçok Assassin's Creed oyunu çıktı ve her yen oyunda ivme biraz daha yukarı kaydırıldı. Özellikle Valhalla, aynı zaman diliminde Origins'ten yüzde 44 ve Odyssey'den yüzde 19 daha fazla oyuncuya sahip oldu. Ön sipariş sayılarına bakacak olursak Valhalla, Origins'ten yüzde 82 ve Odyssey'den ise yüzde 61 daha fazla ön sipariş aldı. Ayrıca Valhalla için çıkış sonrası birçok genişleme paketi yayınlandı ve bu da oyunu almak isteyen oyunculara ön ayak oldu.
 
Ubisoft şu anda yakın zamanda seriyi köklerine götürecek olan Assassin's Creed Mirage (söylentilere göre Ekim/Kasım ayında yayınlanacak) oyununu piyasaya sürecek. Bunun ardından birçok Assassin's Creed oyununu geliştirdiğini ve her birinin farklı temalara sahip olduğunu biliyoruz.
 
Assassin's Creed, Ubisoft için çok önemli bir marka ve geçtiğimiz günlerde ekip bu seri üzerinde aktif çalışanların sayısını yüzde 40 oranında arttıracağını açıkladı. Bu seri üzerinde şu anda yaklaşık 2.000 çalışan yer alıyor. Yüzde 40 artışla beraber bu sayı 2.800'e yükselecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Take-Two, 2025 yılında "sektöre yön verecek oyunlar" yayınlayacak: GTA 6 ne zaman geliyor? Lords of the Fallen'ın resmi çıkış tarihi açıklandı!

BSC Misafiri

24.5.2023 11:12:19

0
Bedava haftasonunda Valhalla'yi denedim. 3 saat sonra sildim cunku oyunun HDR i bozuktu ve ayrica sesler cizirtili, bildigin dusuk kalitedeydi. Sayi olarak oyuncu sayini artirdim mi? Evet. Bir daha AC oynar miyim? Hayir. Yahu bir gelistirici oyunun ses kalitesini bile eline yuzune bulastirmayi nasil basarir aklim almiyor. Firmada 1 kisi de cikip abi bak bu sesler cok kotu, boyle olmaz demedi mi, diyemedi mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız