Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen'ın resmi çıkış tarihi açıklandı!

 
 
Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi sızdırılan aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen'ın resmi çıkış tarihi açıklandı. Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından biz oyun severlere sunulacak olan oyun 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 13 Ekim tarihinin resmi olarak açıklanmasıyla beraber sızıntı da doğrulanmış oldu.
 
Souls-like bir rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Lords of the Fallen, daha büyük evrenleri bünyesinde barındıran aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Birbiriyle bağlantılı alemlerden oluşan bir evreni bizlere sunan bu oyunda zorlu düşmanlar, devasa patronlar ve daha fazlası yer alıyor. Hem canlılar hem de ölüler aleminin bulunduğu Lords of the Fallen, atmosferi, düşmanları ve dünyasıyla ilgi çekiyor.
 
Bir yandan zorlu düşmanlara karşı duracağımız bir yandan da hayatta kalmaya çalışacağımız bu oyunda karakterimizi dilediğimiz gibi özelleştirebilecek ve çeşitli karakter sınıflarından birini seçebileceğiz. Her bir sınıfın farklı özellikleri ve becerileri olacak. Biz oyuncular olarak bu karakterin silahlarını, becerilerini ve istatistiklerini yükseltebileceğiz.
 
Çıkış tarihi fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc The Lords of the Fallen çıkış tarihi
Assassin's Creed serisi rekor kırmaya devam ediyor: Oyuncu sayısı yükseliyor Mortal Kombat 1 resmi olarak duyuruldu! İşte oyun fragmanı ve detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lords of the Fallen
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız