Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage için Permadeath Modu Bugün Geliyor

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan ve Assassin's Creed serisinin en son oyunu olarak karşımıza çıkan Assassin's Creed Mirage için yeni bir mod geliyor. Permadeath adlı yeni mod, daha önce Aralık ayı içerisinde New Game Plus moduyla beraber oyuna dahil edilecekti. Ancak o günden bu zamana kadar gecikme yaşadığını aktarabiliyoruz.
 
Permadeath modu tüm platformlar için geçerli olacak
 
 
 
Permadeath adlı yeni mod bugün itibarıyla beraber 1.0.7 güncellemesinin bir parçası olarak oyundaki yerine alacak. Bu mod tüm platformlar için kullanıma sunulacak ve aynı zamanda oyuncular herhangi bir kostümü kıyafet olarak giyebilecek yeni bir özelliğe kavuşacak, bunun dışında Bağdat sokaklarında yeni ve özel bir suikastçı ile karşılaşabilecek ve daha fazla içeriğin bu güncellemeyle beraber oyuna dahil edileceği belirtiliyor.
 
Öte yandan Ubisoft feodal Japonya'da geçen Assassin's Creed Codename Red'in Nisan 2025'ten önce yayınlanacağını bu ay doğrulamış bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
Nintendo Direct Partner Sunumu Duyuruldu: İşte Detaylar Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2023 Yayımlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız