Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Analiz: WoW SWTOR'a 1.6M Kullanıcı Kaybedecek

Mists of Pandaria WoW kullanıcıları şimdiden ikiye böldü.

     Analizlere göre, son ek paket olan Cataclysm'in çıkışından beri sonu gelmeyen bir düşüş sürecine giren World of Warcraft, kan kaybetmeye devam edecek.
 
     Analiz firması Lazard Capital Markets'in yayınladığı raporlara göre önümüzdeki ay World of Warcraft, Star Wars: The Old Republic'e karşı 900 bin ile 1.6 milyon arasında bir kullanıcı kaybı yaşayacak.
 
     Analiz raporlarının kaynağı ise firmanın yaptığı anketten geliyor. World of Warcraft oyuncularının katıldığı anketin %50'lik kısmı, Star Wars: The Old Republic'i çıkar çıkmaz almayı planlıyor. %38'lik kısım kararsız bir şekilde Star Wars MMO'sunu araştırmaya devam ediyor. Geri kalan kişiler ise Mists of Pandaria'yı beklemeyi tercih ediyor.
 
     Gerçekten de World of Warcraft'ı zorlu bir süreç bekliyor. İlk önce BioWare'in büyük bir merakla beklenen oyunu Star Wars: The Old Republic, sonrasında ise ilk oyundaki eksikliklere rağmen World of Warcraft'dan iyi bir oyuncu kitlesini koparabilmiş, ilk oyuna oranla bomba gibi gelen bir Guild Wars 2. Bunların haricinde TERA, Blade and Soul gibi Asya MMO'ları da cabası.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg world of warcraft
BioWare'in Yeni Oyunundan Önemli Bir İpucu Max Payne 3 Ön Siparişine Özel Harita
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.11.2011 18:59:05

0
akıllı olan wow oynamaya devam eder koskoca star wars evreni bile benim için bir warcraft evreni etmez.

BSC Misafiri

23.11.2011 14:56:28

0
swtor . guildwars 2 ,tera. en fazla wowun kaybı 3 milyon olur bilemedin hadi 4 mlyn olsun! asıl soru diablo3 gelince nolcak hiç bilmiyorum.

BSC Misafiri

23.11.2011 02:51:20

0
wow sunucuları şu an kapansa blizzard ın maddi açıdan pek umrunda olcağını sanmam bunca sene dünyada en çok oynana mmo olmak kolay iş değil adamlar resmen rekor kırdılar kullancı sayıları ve yıllara meydan okumalarıyla

BSC Misafiri

22.11.2011 22:12:16

0
O kan kayıpları Aion ve Rift'deki gibi olucak.Wow oynıyanların %90'ı daha iyi MMO olmadıgı icin oynuyor.Wow bu zamana kadar ayaktaysa bunda rakip firmaların payı buyuk.Blizzard'ın boyle seyleri dert ettigini sanmıyorum cıkartır Titanı alır tahtı geri

hakande84

22.11.2011 21:17:32

+1
Aman zaten mümkünse düşsün. Bu gidişle Diablo 3 çıkmayacak. World Of Warcraft sadece para kazandırmaya endeksli bir oyundu. Başarısını tartışmıyorum ama benim içimdeki online oyun sevgisini öldürdü. Bunda tabii 13 yaşındaki veletlerle oynamak zorunda kalmanın verdiği sıkıntı da var. Bizim 13 yaşındaki arkadaşlarımız çok daha olgun. 5 yaşında bebekle konuşur gibi konuşuluyordu Wow'da Avrupalı veletlerle. Diablo 3 kendi başıma oynayabileceğim bir oyun olacak ve birçok oyuncu Diablo 3'ü bekliyor. SWTOR de o kadar büyük başarılara erişemeyecek bence.

Altiran

22.11.2011 20:45:06

0
Swtor beklendiği gibi iyi cıkarsa 2.ay o sayı 3milyona rahat çıkar sonra guild wars 2 falan,daha önceleride mmorpgler cıktı warhammer,aoc falan gibi hepsinide denedim ama wowa geri döndük ilk defa bu sefer wow tahttan düşecek diyorum ben,artık insanlar wowu bırakmak için bişeyler arar oldu çunku serverlar gittikçe boşalıyor,beraber oyuna başladığım kimse kalmadı oynayan bende haftada 1-2 gün oynuyorum artık

xXmugetsuXx

22.11.2011 20:42:26

0
ne kadar büyükse o kadar sert düşer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız