Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare'in Yeni Oyunundan Önemli Bir İpucu

Oyundan yayınlanan ilk görsel.

     BioWare'in ilk olarak Video Game Awards ödül töreninde göstereceği yeni yapımı hakkında sır perdesi hâla aralanmadı. VGA'da ilk olarak gösterilecek diğer iki oyundan bazı ipuçları alabilsek de, BioWare bu konuda işi sıkı tutuyor. Ancak Video Game Awards'ın Spike TV'de dönen tanıtım videolarında bu oyuna ait önemli bir ipucu yakalandı.
 
     Tanıtım videolarında gördüğümüz üzere, daha önce kurgu veya fantastik dünya RPG'leriyle karşımıza çıkan BioWare, yeni alt stüdyosuyla birlikte bir savaş oyunu hazırlıyor. Videoya baktığımızda tankların birbiriyle çatıştığını görüyoruz.
 
     Yani bu videoyla birlikte daha önce çıkan BioWare'dan askeri FPS oyun söylentileri de hemen hemen doğrulanmış oluyor. Bakalım 10 Aralık'da bizi daha ne sürprizler bekliyor... Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

The Next Game From BioWare
Get More: The Next Game From BioWare

Bu haberin bağlantısı
URL
bioware video game awards military fps savaş fps
MW3 Aynı Anda 1.4 Milyon Kişi Tarafından Oynandı Analiz: WoW SWTOR'a 1.6M Kullanıcı Kaybedecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

25.11.2011 17:36:28

0
BioWare ile Askeri FPS adının yan yana geçmesi bile BioWare'in ruhunu tamamen EA'ye satıp piyasa firması olduğunu kanıtlıyor, eski BioWare ölmüş demektir bu olursa, RIP..

BSC Misafiri

23.11.2011 08:30:16

0
arkadaşlar dikkatli bakınca RTS gibi geldi bana...

2K

22.11.2011 21:32:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion Arkadaş herşeye de heyecanlanmayın böyle BioWare kim FPS kim? Bir kere BioWare RPG konusunda usta ve ME2 gibi oynadığım en iyi oyunlardan birine imza attılar. Bu konuda zaten kimse birşey diyemez de bu sefer resmen modaya ayak uydurmuşlar. Ben şahsen BioWare ve FPS kelimelerini yanyana görünce heyecanlanmaktan çok korku duydum. Çünkü böyle kaliteli bir RPG yapımcısının FPS yapması, Christopher Nolan'ın Hızlı ve öfkeli filmi çekmesi gibi birşey...
Benim heyecanlanma sebebim de BioWare FPS yaparsa ilk Deus Ex gibi bir FPS ile karşılaşabiliriz.

khyrasothemis

22.11.2011 21:11:56

0
FPS oldugu kesın mı ? belkı Mass Effect oyununda oldugu gıbı guzel bır TPS olabılır, FPS konusunda usta olmayabılırler ama TPS konusunda yeteneklerını hepımız bılıyoruz...

Repercussion

22.11.2011 20:16:37

0
Arkadaş herşeye de heyecanlanmayın böyle BioWare kim FPS kim? Bir kere BioWare RPG konusunda usta ve ME2 gibi oynadığım en iyi oyunlardan birine imza attılar. Bu konuda zaten kimse birşey diyemez de bu sefer resmen modaya ayak uydurmuşlar. Ben şahsen BioWare ve FPS kelimelerini yanyana görünce heyecanlanmaktan çok korku duydum. Çünkü böyle kaliteli bir RPG yapımcısının FPS yapması, Christopher Nolan'ın Hızlı ve öfkeli filmi çekmesi gibi birşey...

Guest-F97E00D06

22.11.2011 20:07:10

0
Bu arada dragon age 3 den haber ver bırak şimdi yeni oyunu

Guest-F97E00D06

22.11.2011 20:05:04

0
Fps ve BioWare kelimelerinin tersten yan yana geçmesi bile adamı heycanlandırmaya yetiyor.

2K

22.11.2011 19:58:09

0
BioWare ve FPS kelimelerinin yan yana geçmesi bile adamı heyecanlandırmaya yetiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız