Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu Thymesia 9 Ağustos'ta Geliyor

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici OverBorder Studio, Aksiyon RPG oyunu Thymesia'nın 9 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
hymesia, yüksek tempolu savaş ve karmaşık bir veba silahı sistemi içeren, son derece zorlu bir aksiyon-RPG oyunudur. Ölümün yayıldığı bir krallıkta "Corvus" adıyla bilinen gizemli bir karakter olarak oynayın. Düşmanlarınızı avlayın, salgının gücünü kullanın ve kendi anılarınızdaki gerçeği bulun.

Bir zamanlar simyanın gücüyle büyüyüp gelişen bir krallık, afet çağına giriyor. Simyanın ardındaki gücü keşfettikten sonra simya kullanımını durdurma çabaları geri tepiyor. Sadece birkaç gün içerisinde krallık kaosa sürükleniyor ve sokaklar canavarlarla doluyor. Tüm bunları anlamanın anahtarı Corvus'un ellerinde ancak kendisi hafızasını kaybetmiş. Gerçek, sadece onun anılarında bulunabilir fakat Corvus ne zaman geçmişe dalsa tek bulduğu şey daha fazla sır oluyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Thymesia Team17 OverBorder Studio Soulslike Aksiyon RPG
Tomb Raider Serisinin Toplam Satışları 88 Milyona Ulaştı Roguelite Platform Oyunu FALLING OUT, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thymesia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız