Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelite Platform Oyunu FALLING OUT, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Firestoke ve geliştirici PolyCrunch Games, konsollar ve PC (Steam) için roguelite platform oyunu FALLING OUT'u duyurdu. Şu anda PC için bir demo mevcut.
 
Falling Out oyununda tatile çıkan tuhaf bir çiftin kontrolünü elinize alın. Roguelite ve platform öğelerinin harmanlandığı bu oyunda prosedürel oluşturulmuş tapınaklarda gezinin, tuzaklardan kaçın, düşmanları alt edin ve çeşitli silahlar üretin.
 
Giorgio veya Felicie olarak tekli, co-op veya vs modunda oynayın. Benzersiz özelliklerinin her birini kullanmak için karakterler arasında kolayca geçiş yapın. 
 
Keşfetmek eğlenceli bir aktivite ama çok uzun süre bunu yapma çünkü bu tapınaklar sular altında! Elinizden geleni yapın ve çok geç olmadan çıkışa ulaşın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform aksiyon macera FALLING OUT
Aksiyon Rol Yapma Oyunu Thymesia 9 Ağustos'ta Geliyor Crystal Dynamics, Initiative ile Beraber Perfect Dark'ı Geliştirmeye Devam Edecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız