Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Rol Yapma Oyunu Thymesia, 18 Ağustos'a Ertelendi

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici OverBorder Studio, aksiyon rol yapma oyunu Thymesia'yı önceden planlanan 9 Ağustos çıkış tarihinden 18 Ağustos'a erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında şunlar söylendi: "Son Steam demosu aracılığıyla topluluk geri bildirimlerini dikkate aldık. Thymesia'nın çıkış tarihini biraz ileriye yani 18 Ağustos'a ertelemeye karar verdik. Thymesia ile mümkün olan en iyi deneyimi sizlere sunmak istiyoruz. Bu ekstra zaman, istenen değişiklikleri ve düzeltmeleri uygulamamızı sağlayacak.
 
Şimdiye kadar Thymesia'ya gösterdiğiniz tüm desteği ve sevgiyi takdir ediyoruz. Önümüzdeki ay bizlere Corvus olarak katılacağınız için sabırsızlanıyoruz! "
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Thymesia Team17 OverBorder Studio Soulslike Aksiyon RPG
Diablo Immortal’a Sınıf Değişimi ve Yeni İçerikler Geliyor Dinozor Temalı Hayatta Kalma Oyunu Path of Titans'ın Betası 27 Temmuz'da Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thymesia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız