Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Eternal Cylinder ‘Tuhaf Yeni Dünya’ Fragmanı

 
Yayıncı Good Shepherd Entertainment ve geliştirici ACE Team, The Eternal Cylinder için ‘Tuhaf Yeni Dünya’ başlıklı yeni bir fragman yayınladı.

Oyun hakkında:
 

The Eternal Cylinder'da oyuncular, Trebhum denilen sevimli yaratıklardan oluşan bir sürüyü kontrol eder ve egzotik yaşam formlarıyla, gerçek üstü ortamlarla ve yoluna çıkan her şeyi ezip geçen antik kökenli dev bir yuvarlanan yapı olan Cylinder'ın bitmeyen tehdidiyle dolu tuhaf bir uzaylı dünyasını keşfetmeleri gerekir. Bu eşsiz ekosistem; benzersiz hayvan yapay zekası ve gerçek zamanlı dünya yıkımının yanı sıra, beklenmedik şekilde ilerleyen bir oyun deneyimi yaratarak her oynanışın birbirinden farklı olmasını sağlayan organik keşif ve bulmaca tasarımlarının bulunduğu, yöntemsel olarak oluşturulmuş devasa bir kara parçasıdır.
 
Trebhum'larınız doğal besin zincirinin en altından başlar ancak çeşitli floralar ve faunaları yediklerinde mutasyona uğrayıp evrilerek yeni fiziksel özellikler ve yetenekler kazanabilirler. Uçmak ve yüzmek gibi yeni bölgelere ulaşmanızı sağlayacak yeni aykırı yetenekler ve bulmacaların, zorlukların ve tehlikelerin üstesinden gelmenize yardımcı olacak yeni duyuların da dahil olduğu onlarca mutasyonu keşfedin ve bunlara uyum sağlayın. Çok sayıdaki Trebhum'larınızın her biri farklı mutasyon geçirebilir ve yeni mutasyonlar önceden sahip olduklarınızın yerini almaz; böylelikle dinamik olarak yetenek kümeleri oluşturabilirsiniz. Her bir mutasyon Trebhum'unuzun fiziksel görünümünü de değiştirir ve bunları biriktirerek, oyuncuların bu eşsiz uzaylı ekosistemine açıldıkça organik olarak keşfedebileceği neredeyse sayısız şaşırtıcı yeni yaratık tasarımı oluşturabilirsiniz. 

 
The Eternal Cylinder 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Eternal Cylinder hayatta kalma tek oyunculu oyun
Remnant: From the Ashes DLC'si ‘Subject 2923’ Duyuruldu Eldest Souls Oynanış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2020 20:58:53

0
Bu kafayı yaşamak isterdim..

Hudson51

14.6.2020 20:59:11

0
Pek bir SPORE havası var ama alakasız da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Eternal Cylinder
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız