Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'e Gelecek Super Mario Maker Sadece 2D Destekliyor

   Nintendo, 3DS odaklı etkinliği Nintendo Direct esnasında daha öncesi Wii U için çıkış yapan Super Mario Maker'ı 3DS için de duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de birkaç perakendecinin oyunu listelemesinden sonra oyun hakkında bir detay ortaya çıktı.
 
   EB Games Kanada oyunu ön satışa çıkardı ve sizinde aşağıdaki oyun kapağında görebileceğiniz üzere Super Mario Maker'ın 3DS sürümü sadece 2D olarak oynanacak. Tabii ki 3DS üzerinde sadece 2D olan tek oyun bu değil, daha öncesinde de birçok örneğini görmüştük.
 
   “Plays Only in 2D” 
 
 

 
  100 adet bölüm ve önerilen bölümler ile gelecek Super Mario Maker'ın 3DS versiyonu Wii U'da yapılmış bölümleri de oynamamıza imkan verecek (hepsi değil) ve bölüm tasarlamamıza yarayacak tüm araç ve gereçler Wii U sürümünde olduğu gibi 3DS sürümünde de bulunacak.   Ancak bölümleri online olarak yükleyemeyeceğiz. Bölümleri Local Play ve StreetPass özelliği sayesinde paylaşabileceğiz.
   
   Super Mario Maker, 1 Aralık tarihinde Japonya'da, 2 Aralık tarihinde de Kuzey Amerika ve Avrupa'da Nintendo 3DS için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario Maker Nintendo Wii U
Rockstar Oyunları Steam'de İndirime Girdi Call of Duty 3, Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2016 00:14:20

0
Nintendo bu oyunun port olarak değilde farklı bir oyun olarak düşünülmesini istediğini aylar önce söyledi

BSC Misafiri

25.9.2016 15:07:11

0
Bende 3DS sahibi biri olarak şu Nintendo'dan isteğim mario oyunlarını değiştirip değiştirip piyasaya sürmesin :(( örnek bari ghibli stüdyolarının ünlü animasyon filmlerini oyuna çevirsin yahu; mesela bir Akira oyunu yada ruhların kaçışı, prenses mononoke, yürüyen şato, gökteki kale, aşırıcılar vs vs on numara jrpg olur bunlardan ve hiç birinin de oyunu üretilmedi? Hem de çok başarılı animasyonlar olmasına rağmen :(( böğğğh geldi mario'dan yahu...............

BSC Misafiri

23.9.2016 20:58:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Wii U'da da 2D bir oyundu 3DS'e duyurulduğunda da 2D olacağını herkes tahmin etmiştir.
gordugum en salakca yorumlardan birisi, wii u'nun 3ds ozelligi mi var ?
İşte oyunu oynamazsın hatta görmezsin ama yinede nasıl oluyorsa bir fikrin olmuş, bu sadece senin değil ülkemizde büyük bir kitlenin sorunu. Bilgi yok, deneyim yok ama fikir her daim hazır. Wii U'da çıkmış Yoshi Wolly World oyunu da 2D idi ve 3DS'e uyarlanınca da 2D kaldı. Super Mario Maker özünde ve ruhunda 2D bir oyun ve bazı özellikleri kapatılıp port edilerek 3DS'e uyarlandı. Oyunun ana teması Super Mario oyununda iki boyutlu bölümler tasarlayıp diğer milyonlarca oyunsever ile paylaşmak. Yani şu oyunu 3D yapamazsın, 3D geliştirilen Super Mario oyunları var, mesela Super Mario 64, Sunshine, Galaxy 1 ve 2 yahut Paper Mario serileri ama bu oyun öyle bir oyun değil. Senin gibi anlayışı kıt birinin okuyacağını düşünmüyordum fakat yinede salaklık nedir kulağına küpe olsun diye yazayım dedim.

ryoshi

23.9.2016 19:49:49

0
3ds ye efsanevi One piece great pirate colosseum oyunu cikti hatta dragon ball extreme butoden oyunu ile online birlesiyor ama bu sitede haber bile olmuyor nerde eski bolumsonucanavari ekibi

BSC Misafiri

23.9.2016 16:15:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Wii U'da da 2D bir oyundu 3DS'e duyurulduğunda da 2D olacağını herkes tahmin etmiştir.
gordugum en salakca yorumlardan birisi, wii u'nun 3ds ozelligi mi var ?

BSC Misafiri

23.9.2016 16:13:10

0
Wii U'da da 2D bir oyundu 3DS'e duyurulduğunda da 2D olacağını herkes tahmin etmiştir.

Vinewood

23.9.2016 15:21:29

+1
3 yıldır 3ds sahibiyim 1 oyunu bile 3d'de oynayıp bitirmedim. İlk aldığım 1 hafta arada sırada 3d'yi açıp "Vooov" diyerek geri kapattım o zamanlardan beri 3d hep kapalı çok gerekli birşeyde değil zaten

Hana-MicHi__

23.9.2016 13:59:07

0
2D demek istediniz herhalde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız