Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Maker'ın 3DS Sürümünden Yeni Bir Tanıtım Videosu Paylaşıldı

 
   Nintendo, 2015 yılının eylül ayında Wii U konsoluna çıkardığı Super Mario Maker'ı Nintendo Direct esnasında duyurduğu üzere Nintendo 3DS el konsoluna getirmeyi planlıyor ve oyunun 3DS sürümünden yeni bir tanıtım videosu paylaştılar.
 
   Oyunculara kendi Super Mario bölümlerini oluşturma imkanı sunan Super Mario Maker'ın 3DS sürümü Nintendo tarafından tasarlanan 100 bölüm, ekstra mücadeleler, önerilen bölümler ile birlikte gelecek ve hepsi olmasa da Wii U'da yapılmış bölümleri de oynamamıza imkan verecek.
 
   Bölüm tasarlamamıza yarayacak tüm araç ve gereçler Wii U sürümünde olduğu gibi 3DS sürümünde de bulunacak. Ancak bölümleri online olarak yükleyemeyeceğiz. Bölümleri Local Play ve StreetPass özelliği sayesinde paylaşabileceğiz. 
 
   Ek olarak videoda da belirtildiği üzere oyunun 3DS versiyonu 2D oynanabilir olacak.
 
   Super Mario Maker, 1 Aralık tarihinde Japonya'da, 2 Aralık tarihinde de Kuzey Amerika ve Avrupa'da Nintendo 3DS için çıkış yapacak. Nintendo tarafından paylaşılan "Super Mario Maker for Nintendo 3DS – Medal Challenges" adlı videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario Maker Nintendo Wii U
Hayran Yapımı 3D Sonic Oyununa Göz Atmanızda Fayda Var Capcom, Resident Evil 7'den İki Kısa Video Daha Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Maker
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız