Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi!

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. aşama turnuvasının 4. hafta 2. gün karşılaşmalarında temsilcilerimiz FUT Esports ve BBL Esports haftayı galibiyetle tamamladı.
 
     VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. hafta 2. gününde temsilcimiz FUT Esports, Fnatic ile BBL Esports ise Natus Vincere ile karşı karşıya geldi.
 
 
 
     3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda FUT Esports, Fnatic'i 2-0 mağlup etti. BBL Esports ise Natus Vincere karşısında 2-1 galibiyet elde etmeyi başardı. Natus Vincere ligdeki ilk mağlubiyetini temsilcimiz karşısında hanesine yazdırdı. Böylelikle BBL Esports mücadele ettiği Alpha grubunda, FUT Esports ise Omega grubunda 1. sıraya yerleşti.
 
    VCT 2024: EMEA 1. Aşama grup aşaması önümüzdeki hafta son bulacak. Son karşılaşma 3 Mayıs Cuma günü BBL Esports ile FUT Esports arasında gerçekleşecek.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız